Vin și victoriile?

285

Echipa de handbal a Energiei a avut parte de un debut de an 2016 negru, elevii lui Bozo Rudic pierzând toate cele patru partide disputate. Jucătorii Energiei sunt și ei afectați de problemele financiare ale clubului fiind într-o situație asemănătoare colegilor de la secția de baschet, însă fără posibilitatea de a se mai transfera la alte echipe. Căpitanul gorjenilor spune că ar putea lua exemplul baschetbaliștilor și să protesteze și ei într-un fel sau altul, dar o decizie în acest sens o vor lua abia după meciul de astăzi cu Steaua: „Am decis să ne antrenăm, să mergem la meciul cu Steaua și apoi vom vedea. E greu, foarte greu să te motivezi în condițiile date. Vom încerca să facem o figură ok, să nu facem act de prezență mai ales că meciul este televizat”, a declarat Paul Giotoiu.
Vorbind depre duelul cu echipa bucureșteană, antrenorul secund al Energiei spune că poate fi meciul care să ridice substanțial nivelul de speranță de accedere în play-off: „Steaua nu are probleme, se concentrează la meci. Noi ne vom bate atât cât vom putea. Dacă batem Steaua sunt șanse 60% să intrăm în play-off. Ar urma patru meciuri accesibile și am putea intra în primele 8. Dar e greu de gestionat situația…”, a declarat Sorin Bârză.
Duelul dintre Steaua și Energia, cândva unul de top în Liga Națională de Handbal din România, este programat a începe de la ora 18.00, confruntarea fiind transmisă în direct de Digi Sport 3.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here