VIDEO: Primarul de Câlnic și-a îmbrăcat asistentele comunitare în hainele PNL și a plecat prin comună în campanie electorală!

2033

Edilul liberal de Câlnic a decis să plece în campanie electorală, pe ultima sută de metri, în timpul programului de lucru de la primărie.
Vulpe s-a decis, ieri, să facă asta nu singur, ci alături de un consilier local și de cele două asistente comunitare, angajate de el în instituție. Grupul purtând echipamentul de campanie al PNL a fost completat cu salariata de la centrul turistic, cunoscută publicului pentru plasele pe care le împarte cu generozitate cetățenilor, la fiecare eveniment.

Sigur pe el, pentru că acum partidul său e la Putere, Vulpe nu a ținut cont că este plătit să stea opt ore la primărie, ci a decis să folosească, atât ieri, cât și alaltăieri, timpul de lucru în folos electoral. Grupul PNL a fost sesizat din trafic de șoferi, nu toată lumea fiind amabilă cu echipa de campanie din Câlnic. În localitate, se află în lucru un drum comunal, la care primarul nu a ajuns pentru a supraveghea lucrările, preocupat să dea bine la centru că se zbate, chiar și în timpul programului de lucru, pentru candidatul Iohannis.
A.STOICA

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here