VIDEO: Primarul de Câlnic și-a îmbrăcat asistentele comunitare în hainele PNL și a plecat prin comună în campanie electorală!

2784

Edilul liberal de Câlnic a decis să plece în campanie electorală, pe ultima sută de metri, în timpul programului de lucru de la primărie.
Vulpe s-a decis, ieri, să facă asta nu singur, ci alături de un consilier local și de cele două asistente comunitare, angajate de el în instituție. Grupul purtând echipamentul de campanie al PNL a fost completat cu salariata de la centrul turistic, cunoscută publicului pentru plasele pe care le împarte cu generozitate cetățenilor, la fiecare eveniment.

Sigur pe el, pentru că acum partidul său e la Putere, Vulpe nu a ținut cont că este plătit să stea opt ore la primărie, ci a decis să folosească, atât ieri, cât și alaltăieri, timpul de lucru în folos electoral. Grupul PNL a fost sesizat din trafic de șoferi, nu toată lumea fiind amabilă cu echipa de campanie din Câlnic. În localitate, se află în lucru un drum comunal, la care primarul nu a ajuns pentru a supraveghea lucrările, preocupat să dea bine la centru că se zbate, chiar și în timpul programului de lucru, pentru candidatul Iohannis.
A.STOICA

2 COMENTARII

  1. Dacă erau în afara orelor de program?!
    Toți cățeii roșii, ascunși prin toate instituțiile statului corupt, nu au fost vizibile pentru epoleții voștrii pesediști?!
    La câlnic, chiar și bărbații sunt asistente, tovarăși?!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here