VIDEO: Preșcolarii de la Grădinița cu Program Prelungit Preajba au cei mai cei părinți!

1264

Aparținătorii celor 20 de preșcolari de la Grădinița cu Program Prelungit Preajba sunt buni de pus în ramă.
Asta, pentru că părinții nu s-au mulțumit doar să își ducă copii la unitatea de învățământ ci s-au implicat peste poate când au văzut că personalul grădiniței nu face față problemelor edilitar gospodărești.
Mai exact, pentru că autoritatea locală nu s-a implicat să taie iarba în curtea grădiniței, părinții au pus ei mâna și au făcut asta. Mai mult, aparținătorii preșcolarilor nu s-au oprit aici, le-au creat micuților și un mobilier de gradină.
Au încropit din câțiva paleți măsuțe și băncuțe pe care le-au vopsit în culori vii și au vopsit și aleea de la intrarea în grădiniță.
Pe aceasta a răsărit un șotron, o inimioară, săgeți și urme de pași. Au amplasat și două umbrele colorate la portiță grădiniței, totul spre plăcerea micuților care au fost primiți, marți, într-o lume veselă și colorată.
Cei 20 de părinți au beneficiat de sprijinul total al celor două educatoare și a îngrijitoarei grădiniței. În unitatea de învățământ sunt înscriși 23 de preșcolari.

Spectacol cu mascote pentru micuți!
Marți a fost spectacol în curtea instituției de învățământ din Preajba, după ce părinții au adus pentru micuți două mascote care i-au înveselit. Personajele îndrăgite din desenele animate s-au jucat cu cei mici, implicându-i în jocuri interactive specifice vârstei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here