[VIDEO] Cum s-a filmat tânărul arestat pentru tentativă de omor, înainte de încăierarea din club: DOVADA CĂ NU MAI VREA SĂ STEA DUPĂ GRATII

295

Gheorghe Boris, tânărul de 19 ani, acuzat că ar fi lovit un minor cu briceagul, în picior și în zona inimii, în timp ce se aflau în clubul PM, din Novaci, a fost arestat preventiv, aseară, de judecătorii de la Tribunalul Gorj. Suspectul a contestat imediat decizia instanței, însă până la stabilirea verdictului de la Curtea de Apel Craiova, acesta va rămâne după gratii.

”Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj privind arestarea preventivă a inculpatului Gheorghe Boris.  Dispune arestarea preventivă a inculpatului, pe o perioadă de 30 de zile. Cu drept de contestaţie în 48 ore de la pronunţare”, a stabilit prima instanță. Rudele sale susțin că este nevinovat și că nu a făcut altceva decât să se apere, după ce el ar fi fost agresat. Suspectul s-a filmat în timp ce se afla în club și a postat imaginile pe internet, cu aproximativ o oră înainte de încăierare.

 

Tânărul de 19 ani este acuzat de tentativă de omor și tulburarea ordinii și liniștii publice. ”Din starea de fapt reţinută de procuror a rezultat că, în dimineaţa zilei de duminică, 5 februarie 2017, organele de urmărire penală s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în jurul orelor 02.00, într-un local aflat în oraşul Novaci, judeţul Gorj, a avut loc o încăierare între mai multe persoane iar pentru aplanarea conflictului au intervenit organele de poliţie în colaborare cu lucrători ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi. În local în timpul conflictului se aflau circa 100 de persoane. Din cercetările efectuate în cauză până în prezent a rezultat că în timpul scandalului suspectul Gheorghe Boris a scos un cuţit tip briceag cu care i-a aplicat mai multe lovituri persoanei vătămate P.D. care stătea pe canapea şi nu ataca nicio persoană. Leziunile produse au pus în primejdie viaţa persoanei vătămate”, a declarat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. (L.F.)

Un martor la scandalul sângeros face acuzații la adresa celor doi polițiști care au ajuns la fața locului. Detalii în ediția de mâine!

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here