VIDEO: Cei doi bărbați care au amenințat cu bătaia și au înjurat polițiștii, duși în arest

1916

Scandalul a avut loc ieri, în comuna Stănești. Doi poliţişti, chemaţi în urma unui conflict, au fost ameninţaţi cu bătaia şi înjurați de doi tineri din Buzău, după ce unul dintre ei a fost încătușat. „Vrei să te bat cu pistolul în mână”, întreabă unul dintre cei doi tineri. Aceștia au fugit, fiind prinși aseară și reținuți de oamenii legii.

„Urmare a unui apel la 112, prin care se sesiza o stare conflictuală, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului, reușind imobilizarea unui bărbat, moment în care mai multe persoane au intervenit pentru a-l scăpa. Imediat, polițiștii prezenți la fața locului au solicitat sprijin, astfel încât, spre localitatea respectivă, au fost redirecționate echipaje de ordine publică și ale Serviciului pentru Acțiuni Speciale. 

Cercetările continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și ultraj. Precizăm că, la momentul intervenției în cadrul unui eveniment, polițiștii acționează gradual si proportional, scopul nostru fiind evitarea escaladarii conflictului, prevenirea actelor de violență si foarte important, salvarea de vieți”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here