Viceprimarul liberal din Peştişani l-a părăsit pe Dian Popescu

376

Ilie Fuiorea, vicele liberal al comunei Peştişani, şi-a aranjat apele pentru a trece, după publicarea ordonanţei legată de aleşii locali, la PSD. Fuiorea a făcut asta după ce, cu o lună în urmă, fusese pus în discuţia PNL Peştişani pentru a fi exclus din partid, colegii de organizaţie ai acestuia fiind nemulţumiţi că Fuiorea ar fi fost prea individualist, neajutând din funcţia sa liberalii ci pesediştii. Şeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, a purtat la finalul săptămânii trecute, personal, discuţii cu Fuiorea privind trecerea acestuia în rândul PSD Peştişani, iar vicele a fost prezentat deja, duminică, drept pesedist în faţa localnicilor la sala de festivităţi a Şcolii Generale Peştişani.

Ordonanţa care oferă posibilitatea aleşilor locali, ca într-o perioadă scurtă, să-şi poată alege alt partid fără să-şi piardă mandatele îi lasă pe liberali fără viceprimari. Cel puţin la Peştişani, liberalul Ilie Fuiorea este mai atras de PSD decât de PNL, acesta purtând discuţii chiar cu Florin Cârciumaru pentru ca, o dată cu ordonanţa, să treacă, liniştit, în barca PSD. Fuiorea şi-a negociat plecarea sperând că astfel rămâne şi viceprimar al localităţii, acesta putând fi pregătit de organizaţie pentru a candida pentru scaunul de primar, ocupat acum de încă colegul său de partid, Florin Pavel.
Fuiorea a fost prezentat ca nou pesedist, chiar duminică, de către preşedintele PSD Gorj, Florin Cârciumaru, prezent la o activitate locală organizată pe raza comunei, într-o sală de festivităţi a şcolii generale din localitate.
Alături de Fuiorea vor mai trece şi alţi liberali la PSD, dar şi alţi aleşi locali, organizaţia social-democrată fortificându-se.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here