Vicepreședintele CJ Gorj, în vizită de lucru în China

653

Ciprian Florescu, vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, alături de viceprimarul municipiului, Aurel Popescu, dar și de șeful Diviziei Miniere a Complexului Energetic Oltenia(CEO), Daniel Antonie, a plecat astăzi în China.

Vizita oficialităților gorjene are legătură cu Forumul de Investiții în Infrastructură și Construcții, aflat la a IV-a ediție, care se va desfășura în zilele următoare la Macao, în China. Cei trei gorjeni vor încerca pe parcursul întâlnirii să convingă investitorii prezenți la acest eveniment să vină și să investească în județul Gorj. Florescu va duce la acest forum materiale de promovare a județului Gorj, încercând să atragă investitorii spre județul lui Constantin Brâncuși. Vicele CJ Gorj a menționat că demersul care se va desfășura pe parcursul a șase zile este unul benefic pentru a lua contact cu firme de renume disponibile să investească în județul nostru. Deja mai multe firme mari chineze sunt familiarizate cu Gorjul urmare a investiției pe care afaceriștii chinezi o vor demara la Sucursala Rovinari a CEO.
Inițial la forumul în cauză trebuia să ajungă președintele CJ Gorj, Ion Călinoiu, care nu a mai putut să onoreze invitația, lăsându-l însă în locul său pe Florescu. Consturile deplasării sunt suportate de instituțiile pe care cei trei le reprezintă. Ediția a patra a Forumului se desfășoară în perioada 4-11 iunie. Acesta este organizat de Asociaţia Constructorilor Internaţionali China, iar din România ca reprezentant este Asociaţia Română a Antreprenorilor de Construcţii.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here