Vasile Golop, noul director coordonator al ITM Gorj

235
itmIeri, puţin după orele prânzului, la sediul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj, a avut loc numirea în funcţie a noului director coordonator, Vasile Golop. Acesta a fost investit în funcţie alături de coordonatorii adjuncţi, Simona Dumitraşcu, la Compartimentul de Securitate şi Sănătate în Muncă, şi George Romanescu, la Relaţii de Muncă. Cel care a citit numirile celor trei în funcţii a fost un reprezentant al Prefecturii Gorj.

Vasile Golop l-a înlocuit în funcţie pe pesedistul Traian Pătrăşcoiu, care a fost demis la numai o oră de la căderea Guvernului Boc. Golop este tatăl a doi copii, este târgujian şi absolvent de Ştiinţe Juridice, fost ofiţer trecut în rezervă. Acesta a fost numit în funcţie după promovarea concursului susţinut la Bucureşti.
“Eu continui cu perfecţionarea!”
Aceasta a afirmat noul director coordonator al ITM Gorj la punerea sa în funcţie. Vasile Golop îşi doreşte înmulţirea acţiunilor de control, o bună colaborare cu subordonaţii şi cu cetăţenii care solicită ajutorul instituţiei, punerea pe picioare a unor acţiuni de prevenire a faptelor ilegale şi să stabilească o relaţie bună între angajatori şi angajaţi. „Faţă de conducerea veche, eu vin cu alte îmbunătăţiri, viziuni şi proiecte şi vreau să continui cu perfecţionarea”, ne-a declarat noul şef al ITM Gorj.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here