Văduva, portavoce a AJOFM în locul lui Niculescu

175

Diana Văduva, consilier EURES în cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj, va prelua, în curând, sarcinile de purtător de cuvânt al instituţiei. Asta deoarece Ana Maria Niculescu, ocupantul postului, a participat la concursul organizat de Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici (ANFP) de la Bucureşti, pentru ocuparea postului de director adjunct al instituţiei. Concurs pe care, recent, l-a şi promovat, având doi contracandidaţi, urmând ca zilele acestea să fie investită, oficial, în funcţie.

Ana-Maria Niculescu a promovat, la sfârşitul săptămânii trecute, concursul pentru ocuparea postului de director adjunct al AJOFM Gorj. Ca urmare a acestui fapt, Niculescu nu se mai poate ocupa de imaginea instituţie, motiv pentru care în locul ei, cea care îi va prelua sarcinile este Diana Văduva, consilier EURES în cadrul AJOFM Gorj. Potrivit directorului instituţiei, în următoarele zile, Niculescu va fi investită, oficial, în funcţie.
“Ana-Maria Niculescu a luat concursul. Încă nu a venit numirea dumneaei pe faxul instituţiei, însă, în aceste zile sperăm să ajungă. Din câte cunosc a avut doi contracandidaţi, Ilie Daniel, fostul primar al comunei Bâlteni şi încă o persoană din afară. De relaţia cu presa mă voi ocupa atât eu, Ana-Maria, cât şi Diana Văduva, cea care răspunde de locurile de muncă prin EURES. Da, Diana va prelua parţial sarcinile de purtător de cuvânt”, a declarat Romeo Chiriac, directorul general al AJOFM Gorj.

Niculescu a aspirat la scaunul de şef de mai multe ori
La ultima tentativă de a promova o persoană pe această funcţie, niciunul dintre cei doi candidaţi nu a putut obţine o notă pentru a putea trece de proba scrisă. Ana-Maria Niculescu, s-a prezentat şi atunci la concurs, însă nu a reuşit să treacă de proba scrisă, care s-a desfăşurat pe data de 27 mai, în capitală. Şi nu a fost singurul candidat pentru acest prost, a avut şi un contracandidat care a avut aceeaşi soartă. Nereuşind să treacă de proba scrisă, Niculescu nu s-a dat bătută şi a mai încercat o dată. De această dată reuşind să treacă cu brio peste probele din concurs. La proba scrisă a obţinut un punctaj de 72,8 puncte iar la oral a obţinut nota maximă.

În locul sinucigaşului Horcea
Şi astfel, Niculescu va ocupa, după un an şi opt luni de la decesul lui Damian Horcea, fost adjunct al AJOFM-ului, care a ales să-şi pună capăt zilelor pentru a scăpa de închisoare. Acesta a adus un prejudiciu unităţii de stat de peste 300.000 de lei, adică trei miliarde de lei vechi, după care, ca să scape de puşcărie, s-a spânzurat.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here