Văcaru îi face lobby lui Stoica la conducerea ROMARM

243

Prefectul judeţului Gorj, Alin Văcaru, discută azi la Bucureşti cu directorul general al ROMARM, Dan Tache, privind situaţia actuală a Uzinei Mecanice (UM) Sadu. Potrivit lui Văcaru, principala temă de discuţie va fi legată de menţinerea pe postul de şef al UM Sadu a actualului director tehnic al ROMARM, Gheorghe Stoica, detaşat la începutul acestui an la Bumbeşti-Jiu. Perioada de interimat expiră la 31 ianuarie 2015 şi există posibilitatea prelungirii mandatului.

“Mă voi deplasa la Bucureşti, voi avea o discuţie cu domnul Dan Tache, iar dacă domnul Stoica va dori să rămână la conducerea uzinei este foarte bine. De când este dumnealui în funcţie s-au văzut rezultate în redresarea situaţiei economice a unităţii. Dumnealui, pe lângă încercarea de a redresa situaţia economică a uzinei, avea ca şi sarcină de serviciu să identifice una sau două persoane care să preia conducerea. Vom mai discuta şi alte aspecte privind situaţia uzinei, este foarte important însă că locurile de muncă sunt păstrate şi se fac eforturi în investiţii în utilaje de producţie”, a spus, marţi, Alin Văcaru.
um saduDirectorul UM Sadu, Gheorghe Stoica, declara în urmă cu aproximativ două săptămâni, că i se pare “nedrept” să plece acum deoarece situaţia uzinei este una bună şi “există şanse de creştere a nivelului de implicare în piaţă”.
“Per ansamblu, eu zic că este bine, suntem la zi chiar cu furnizorii, tot achităm din urmă. În ceea ce priveşte numirea unui alt director, o să am o discuţie cu şefii mei în perioada următoare, mandatul meu expiră la sfârşitul lunii ianuarie a anului viitor, personal mi se pare nedrept să plec acum pentru că situaţia la care am ajuns ca şi societate este ok. Şi avem şanse să şi creştem nivelul de implicare în piaţă (…) acum cred că ar fi o perturbare majoră schimbarea mea de aici”, a conchis Gheorghe Stoica.
M.P.

2 COMENTARII

  1. este bine ca te-ai nascut si traiesti in gorj pt ca vezi si situatii de te apuca rasul.de te apuca rasul de picioare cand constati cine a ajuns sa vorbeasca la bucuresti,cine a ajuns sa faca lobby pt anumiti oameni si cine apreciaza ce e bine si rau.el este raul pt judetul gorj.

  2. Va dati seama cum au ras cei de la Bucuresti cand baiatu’ asta a intrat in birouri si sa prezentat : Prefectul Vacaru’ . Misto , e ca n reclama lui Sarcina cu ,,,,calitatea ne reprezinta , preturile ne recomanda . In cazul lu’ baiatu’ asta reclama ar fi cam asa : Numele ma reprezenta , fatza ma recomanda .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here