USL Gorj – protocol semnat

237

usl2Uniunea Social Liberală există de la sfârşitul săptămânii în mod oficial şi la nivel de judeţ. Liderii celor trei organizaţii care formează această alianţă politică, respectiv, PSD, PNL şi PC, s-au aşezat la aceiaşi masă, pe scena teatrului dramatic din municipiu, şi au semnat protocolul în baza căruia va funcţiona USL în Gorj.

Florin Cârciumaru, Dian Popescu şi Ilie Petrescu sunt preşedinţii de organizaţii care au semnat documentul respectiv, la eveniment asistând sute de membri ai celor două partide.

Primari şi consilieri locali, de la cele trei partide, au venit din teritoriu pentru a fi de faţă când şefii lor de la Târgu Jiu îşi pun semnătura pe protocolul de funcţionare, teoretic, de acum încolo protocolul respectiv fiind literă de lege pentru toţi membrii celor trei partide.

Formarea USL la Gorj are ca deziderat preluarea conducerii judeţului de către noua alianţă politică, lucru scos în evidenţă şi de către cei trei preşedinţi de organizaţii care au semnat protocolul. Mai mult, liberalul Dian Popescu a menţionat că la nivel de judeţ va fi „USL total pentru victorie finală”, un discurs greu de anticipat la alegerea acestuia în fruntea PNL Gorj, discursul său din acel moment fiind unul nu tocmai amical la adresa social-democraţilor.

Critici de la Cârciumaru

Florin Cârciumaru a criticat şi el în discursul său actuala putere şi le-a cerut celor pe care îi conduce la nivel de judeţ să nu uite care le este menirea chiar şi după apariţia USL.

“Să nu uităm niciodată că beneficiarul acţiunilor noastre trebuie să fie oamenii, la care nu se ajunge cu mesaje doctrinare, ci cu fapte şi realizări. Dincolo de orice slogan de partid rămâne viaţa reală şi problemele ei. Uniunea Social Liberală este soluţia pentru problemele actuale ale românilor”, a menţionat Florin Cârciumaru.

Gelu Ionescu

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here