Urucu, scos din cursă! Cinci candidați scriu scrisori pentru Direcția Publică Motru

692

Doar cinci candidați au trecut de prima etapă a concursului pentru postul de director al Direcției Publice Motru, Marian Urucu, fost condamnat cu suspendare, fiind singurul care nu a trecut de proba de dosar pe motivul trecutului său penal. În cursă a rămas fostul viceprimar al municipiului, Tudor Dobrică, cu experiență în conducerea acestei direcții, pensionarul Ion Anghelescu, actualul director interimar, arhitectul Marian Arjoca, inginerul Tibi Neagu de la UATAA și afaceristul Aurel Slapciu, toți fiind obligați să redacteze o scrisoare de intenție în baza căreia se va evalua atât activitatea profesională a respectivilor, cât și planul lor de management pentru această direcție.
Singurul, care a declarat că nu are încredere în comisia de concurs, a fost Slapciu, acesta motivând că cei care îl vor evalua sunt membri ai PSD, PSRo și ALDE, el făcând parte, de altfel, din PMP.
Cel care va trece de această etapă a concursului va trebui să conducă Direcția, cu un personal deja diminuat și luat în vizor de primarul orașului, Gigel Jianu, care a anunțat public că vrea să facă o reorganizare atât aici, cât și la Poliția Locală Motru. În opinia multor salariați ai Direcției Publice Motru, Tudor Dobrică ar putea să țină piept acestei posibile reorganizări, dar și activităților pe care trebuie să le facă societatea aflată în subordinea Consiliului Local, și care, în ultimul timp, s-au realizat cu întârziere ori deloc.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here