Unul dintre tinerii implicați în accidentul cu motocicleta, luat cu elicopterul SMURD!

4358

Una dintre victimele accidentului de motocicletă de la Turburea a fost luată cu un elicopter SMURD și dus la spitalul din Craiova. Dacă medicii de aici decid că tânărul, Adrian Roșoga, inconștient, trebuie transportat mai departe, victima va trimisă la un alt spital. Tânărul aflat în stare gravă era pasager pe aceiași motocicletă. Conducătorul motocicletei Alexandru Ionuț Ianc se află la UPU SJU Târgu-Jiu. 

IPJ Gorj a comunicat că un tânăr de 25 de ani din municipiul Târgu Jiu, în timp ce conducea o motocicletă pe DJ 661 Turburea, din direcția Țânțăreni către Turburea, întro curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un cap de pod și mai mulți pomi fructiferi.
În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului motocicletei și a unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Săulești, pasager pe locul din spate, aceștia fiind transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. În cauză s a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Localnici din Turburea susțin că tânărul care conducea motocicleta are familia din Bibești, comuna Săulești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here