Un salariat al Edilitara amenință că se aruncă în gol de pe acoperișul unui bloc din Târgu Jiu

4352

UPDATE: Salariatul a fost convins să coboare de pe bloc și să nu recurgă la vreun gest necugetat. ”Persoana a coborât”, a informat ISU Gorj. ”A coborât în urma insistențelor mele, după ce l-am rugat să aștepte soluționarea problemelor pe care le-a prezentat azi presei locale”, a scris jurnalistul Narcis Daju, pe pagina sa de Facebook.

UPDATE: ISU Gorj – ”Am fost solicitati să intervenim iar la fața locului se deplasează o autospecială pentru lucru la înalțimi și alte 2 echipaje specializate în astfel de interventii din cadrul Detasamentului de Pompieri Tg-Jiu”, a comunicat Florin Chisim, purtătorul de cuvânt al instituției.

 

Un salariat al Edilitara amenință că se va arunca de pe un bloc din str. Unirii, Târgu Jiu, a anunțat un alt angajat al serviciului public.

”Este urcat pe blocul din apropierea complexului mestesugaresc din strada Unirii, în semn de protest. Atre nemulțumiri în privința salariului și a unui șef care mereu îl persecută, dar și privind normele de muncă. Îi dau prea mult de muncă, fără să fie plătit. A ieșit din schimbul 3 și a avut și o ceartă cu cei de la birouri”, a spus un coleg al salariatului.

I s-arfi dat si o zonă care a fost descoperită în plus, azi-noapte. Mi s-a plâns și mie, am stat de vorbă cu el, i-am zis ca voi sta de vorba și cu funcționarul de salubrizare. Sunt salariati care au probleme și acasă. Este o persoană foarte harnică. Aici, de-aia am șef la salubrizare. Până ieri, a fost domnul Marian Răduț și, de astăzi, e un nou șef Andrei Udriștioiu. Mai mult decât să sun la 112, nu am ce să fac”, a declarat directorul Edilitara, Adrian Dăianu.

 

1 COMENTARIU

  1. De nebun nu a făcut-o,ITM nu cred că va da dreptate angajatului,trebuie mestecat bine la această firmă,inclusiv ptr contractele fata de furnizori ,zic și eu poate se autosesizează cineva.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here