Un nou transfer pentru Pandurii

242

Pandurii se mișcă bine pe piața transferurilor: gorjenii au oficializat a cincea mutare a verii, după ce și-au betonat apărarea cu un fundaș olandez. Site-ul oficial al clubului a anunțat că Jordy Buijs a semnat pe un sezon cu echipa condusă de Petre Grigoraș, cu opțiune de prelungire.

Jucătorul de 27 de ani, monitorizat de mai mult timp de clubul Pandurii, a debutat la Feyenoord Rotterdam în 2007, acolo unde a efectuat şi junioratul. În 1995 a fost convocat la naţionala Under 17 ani a Olandei participând la Campionatul European când Olanda a ajuns în finală, acesta înscriind golul victoriei din semifinala cu Italia.

A participat, de asemenea, cu naţionala Under 17 la Campionatul Mondial din Peru unde Olanda a ocupat locul trei. A fost apoi component al loturilor naţionale Under 18 şi Under 19 ale Olandei, totalizând 29 de prezențe la echipele naționale de tineret și juniori.

Ca senior a jucat pentru Feyenoord din 2007, fiind apoi împrumutat la De Graafschap, unde a evoluat până în 2011. În perioada 2011 -2014 a jucat pentru NAC Breda, iar din 2014 pânâ în 2016 la Hereenveen, la începutul acestui an fiind transferat de Roda JC Kerkrade. Acesta reprezinta al cincilea transfer făcut de Pandurii, după Christian Obodo, Armiche Ortega Medina, Claudiu Voiculeţ şi Ovidiu Herea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here