Un nou serviciu disponibil la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu

8

Conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a făcut demersuri pentru a obţine un certificat de agreare emis de Ministerul Transporturilor în vederea examinării medicale pentru persoanele cu funcţii care concură la siguranţa transporturilor. Astfel de examinări se vor putea realiza începând cu data de 15 septembrie, contra sumei de 250 lei.

Luând în calcul subfinanţarea din ultimii ani a sistemului de sănătate publică din România şi faptul că Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu a făcut excepţie, conducerea acestei instituţii a căutat permanent soluţii de revigorare a activităţii. „În consecinţă, au fost luate măsuri pentru creşterea bugetului instituţiei, după cum urmează: stoparea cheltuielilor iraţionale întocmirea de contracte pentru chirie şi utilităţi către Direcţia de Sănătate Publică Gorj, Centrul de Transfuzie Sanguină Gorj, Serviciul Judeţean de Ambulanţă Gorj, SC IMAGING CONCEPT SRL Bucureşti, Colegiul Medicilor Gorj, Centrul Judeţean de Aparatură Medicală Gorj, OAMMR Gorj şi altele; întocmirea de contracte privind alocarea de spaţii pentru desfacerea de produse alimentare, automate de cafea – 6 la număr – agenţi comerciali”, menţionează Tiberiu Tătaru, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Un nou serviciu medical, de la 15 septembrie
O altă măsură de sporire a bugetului SJU a constat în diversificarea serviciilor efectuate în cadrul unităţii.
Din fericire, demersurile echipei manageriale au dat rezultate. „Începând cu data de 15.09.2014, în urma demersurilor făcute de actuala conducere, se obţine „Certificatul de agreare nr. 388/08.09.2014”, emis de Ministerul Transporturilor, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu este agreat să efectueze examinări medicale pentru toate persoanele cu funcţii care concură la siguranţa transporturilor. Taxa percepută este de 250 de lei”, confirmă managerul Tiberiu Tătaru.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here