Un copil din Țânțăreni și-a donat banii din pușculiță pentru Iulia

1588

Maria Vasilescu, fosta primăriță de Țânțăreni, alături de fiica sa Maria Vasilescu, consilier județean, implicând și instituția publică din localitate, au pus umărul la sprijinirea micuței paciente Iulia, în vârstă de 5 ani, care are leucemie. Fetița se află în Italia alături de mama ei, la o clinică de prestigiu, unde va suferi un transplant.

La acest demers umanitar a pus umărul și Asociația Sf.Treime din Strâmba Jiu, preotul Făiniș, Asociația Glasul Sufletului din Rovinari și Cristina Simion.
Toți au inițiat o campanie de strângere de fonduri în toate satele comunei Țânțăreni.
La campanie au participat și salariații primăriei, cadre didactice, elevi și tineri din comună, precum și preoții: Făiniș, Radu Marian și Tudor Matei.
Duminică, 25 octombrie, pe Stadionul Țânțăreni are loc un spectacol umanitar cu artiști de excepție care s-au alăturat cu sufletul acțiunii pentru Iulia.
,,Mulțumim cetățenilor care au înțeles menirea acestei acțiuni și au contribuit la alinarea acestei dureri, dar și a unei cauze nobile.
Cel mai impresionant gest a fost al unui copil care a adus pușculița și a donat tot”, au transmis organizatorii campaniei.
A.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here