Ultima reprezentaţie pentru ACS

506

Baschetbaliştii de la ACS Târgu Jiu şi-au luat adio de la Liga Naţională. Ultimele două meciuri din istoria clubului s-au desfăşurat în Capitală. La fel ca în primele două confruntări din grupa 17-21, ,,cerbii” s-au întors din Bucureşti cu o victorie şi un eşec. În prima zi din weekend, echipa lui Claudiu Alionescu a învins-o pe Agronomia, scor 74-67, iar în meciul de duminică trupa gorjeană s-a înclinat în faţa Rapidului, scor 62-55.
“Mulți am fost… puțini am rămas. Am pornit la drum cu speranțe mari, din păcate nu a depins de noi(am reușit calificarea în play off, și am terminat onorabil playout-ul 2 victorii și 2 înfrângeri) Am dat totul până la ultima partidă (fără antrenament de 2 luni și fără salarii de 5 luni), pentru cei care ne-au fost alături (și nu au fost puţini). Un lucru este sigur, acești băieți merită tot respectul. Și o șansă în a performa într-un proiect sănătos. Se întrevede o lumină, poate fi și capătul tunelului. Aceasta a fost povestea noastră!”, a scris Alionescu pe facebook.
Speranţele baschetului gorjean să leagă de Clubul Sportiv Municipal. Directorul entităţii, Robert Bălăeţ, a declarat deja că are în proiect o secţie de baschet.
Cătălin Pasăre

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here