Turneu naţional, Proiectul fotografic „IUBESC” ajunge la Târgu-Jiu

190

Târgujienii vor uita de griji şi îşi vor aduce aminte doar de ceea ce iubesc, pe data de 8 iunie, când în municipiul nostru va ajunge Proiectul Fotografic „IUBESC”. Tânăra fotografă Marta Popescu se întoarce acasă pentru o zi, în cadrul turneului naţional în care sunt prinse opt localităţi.

După un eveniment reuşit în Bucureşti şi foarte mult entuziasm, Proiectul fotografic „IUBESC” îşi urmează cursul firesc şi porneşte într-un turneu naţional în 8 localităţi. Vor fi opt zile în care oamenii vor uita tot, mai puţin ceea ce iubesc.
În urmă cu 2 ani, tânăra fotografă Marta Popescu, născută în Târgu-Jiu, şi-a invitat prietenii în studio pentru a spune ce iubesc. Fiecare a scris pe foaie cuvântul care îl reprezintă şi aşa s-a născut proiectul fotografic care un an mai târziu a adunat 1.500 de oameni la primul eveniment în Bucureşti.

Târgu-Jiul, pe harta turneului Martei Popescu
În următoarele 2 luni, Marta Popescu va străbate România în lung şi-n lat pentru a surprinde oamenii aşa cum sunt: liberi, nebuni, timizi, îndrăzneţi, creativi, sinceri. După şedinţa foto, fiecare eveniment se va termina în zori, cu o petrecere.
La finalul turneului, evenimentul se va întoarce în Bucureşti pentru o expoziţie şi lansarea albumului fotografic cu cele mai reuşite fotografii.
Programul turneului Martei Popescu este următorul: 25 mai – Iaşi; 1 iunie – Cluj; 8 iunie – Târgu-Jiu – Club Belfast; 15 Iunie – Craiova; 22 iunie – Timişoara; 29 iunie – Sibiu; 6 iulie – Braşov; 13 iulie – Vama Veche.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here