Tudor (SDN Târgu-Jiu): “Problemele de pe Varianta de ocolire vor fi rezolvate punctual”

346

Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale (SDN) Târgu-Jiu, dă asigurări că toate problemele de pe Varianta de ocolire a muncipiului Târgu-Jiu vor fi rezolvate punctual, astfel încât lucrările să se desfășoare conform graficului. Potrivit aceleiași surse, în acest sens s-a întrunit o comisie alcătuită din prefectul județului, reprezentanți ai muncipalității și ai OCPI.

Reprezentanţii Secţiei Târgu-Jiu a Drumurilor Naţionale şi cei ai Instituţiei Prefectului Gorj şi ai Oficiului de Cadastru şi Publicitate Imobiliară au găsit soluţia pentru proprietarii de imobile, care nu deţin titlu de proprietate. “Am avut o întâlnire cu domnul prefect Ciprian Florescu, cu Comisia pentru stabilirea dreptului de proprietate în legătură cu varianta de ocolire și am decis să luăm fiecare zonă punctual și să găsim soluțiile potrivite. În zona Romanești vor fi deblocate lucrările, dar suntem blocaţi pe ordonanţa preşedinţială în zona Amaradia”, a precizat Ion Tudor, șeful Secției Drumuri Naționale Târgu-Jiu.
Trebuie precizat că valoarea proiectului de construire a şoselei de centură este de 66 de milioane euro. Banii provin din Fondul European de Dezvoltare Regională şi de la bugetul de stat. Bugetul total al investiţiei este de o sută de milioane de euro, iar câştigătoare a licitaţiei a fost desemnată firma Collini Lavori din Italia. Şoseaua ocolitoare va avea o lungime de aproximativ 20 de kilometri şi va scoate traficul greu din Târgu-Jiu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here