Troacă vrea din nou la primărie. Nu a scăpat de procesul de evaziune fiscală

1152

Fostul primar al comunei Padeș, Mihăiță Troacă, vrea să intre în bătălia electorală din acest an. „Vreau să am ocazia să îmi duc la bun sfârșit proiectele mele, pentru care nu am avut timpul necesar să le finalizez, și să vin cu altele noi, care să așeze Padeșul în pas cu anul în care ne aflăm”, a spus fostul primar.
Acesta nu a anunțat din partea cărui partid va candida, însă este posibil să fie susținut de PSD.
„Tot mai mulți dintre dumneavoastră îmi spuneți, zi de zi, că Padeșul merge într-o direcție greșită, și că e nevoie să ne implicăm împreună, toți cei de bună credință, ca să redăm comunei noastre strălucirea pe care o merită. De aceea, vreau să vă anunț intenția mea de a candida la funcția de primar, în alegerile din această toamnă! Consider că am realizat suficient pentru mine și cei apropiați, și că e nevoie să pun umărul pentru stoparea declinului comunei și dezvoltarea ei, din punct de vedere economic, social și al infrastructurii”, a mai transmis Troacă. Fostul primar a fost condamnat, în urmă cu 6 ani, la un an de închisoare cu suspendare pentru că a condus fără permis. În 2017, Troacă a mai suferit o condamnare de 4 ani cu suspendare în dosarul în care a și fost arestat preventiv pentru evaziune fiscală.
Curtea de Apel Craiova a anulat sentința, iar dosarul se rejudecă la Tribunalul Gorj, următorul termen în proces fiind programat la începutul lunii iulie. Troacă este acuzat că ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproape 2,7 milioane lei, asta înainte de a fi ales primar, în 2012.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here