Tribunul Vadim revine la Gorj

372

Vadim Tudor, preşedintele PRM, este aşteptat în această campanie electorală în judeţul nostru. Tribunul Vadim şi-a anunţat deja colegii de partid din Gorj că vine aici urmând să fie prezent, în scurt timp, printre alegătorii din judeţ.

“Preşedintele Vadim a ţinut, în mod deosebit, să ajungă şi la Gorj în această campanie electorală. El crede în înţelepciunea oamenilor maturi din judeţul nostru, pe care încercările vieţii i-au ajutat să distingă binele de rău. Şi mai crede şi în patriotismul tineretului, care nu vrea să-şi ia lumea în cap, ci să trăiască într-o ţară normală, prosperă, demnă şi respectată în lume”, a declarat Gheorghe Bucălăete, preşedintele PRM Gorj.
vadimDe altfel, Partidul România Mare îşi doreşte să intre în Parlamentul European cu mai mult de trei eurodeputaţi, aşa cum a intrat în urmă cu cinci ani. PRM-iştii gorjeni vor, de asemenea, să repete surpriza de la ultimele alegeri europarlamentare, când în mai multe secţii de votare din Târgu-Jiu şi din alte localităţi ale Gorjului s-au clasat pe primul loc, surclasând formaţiuni politice pretenţioase la nivelul respectivei perioade. “Ne pregătim intens pentru a intra în Parlamentul European cu un rezultat care să ducă la Bruxelles, Strasbourg, respectiv Luxembourg – măcar cinci europarlamentari PRM, patrioţi adevăraţi, care vor milita pentru interesele ţării noastre. Lista PRM este deschisă de preşedintele partidului nostru, Corneliu Vadim Tudor, fiind urmat de o echipă imbatabilă, formată în timp, care activează în cele mai importante domenii de activitate. Avem convingerea ca PRM Gorj va rămâne pe primul loc între filialele noastre din ţară”, a mai precizat preşedintele PRM Gorj, Gheorghe Bucălăete.
A.Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here