Trei maeştri ai folkului românesc vin la Târgu-Jiu!

1271

În data de 4 martie, de la ora 19.00, Cinematograful „Sergiu Nicolaescu” din municipiul Târgu-Jiu va găzdui un spectacol de folk de anvergură.
Iubitorii acestui gen vor avea ocazia să îi vadă pe aceeaşi scenă pe cei trei mari artişti români, respectiv Vasile Şeicaru, Ducu Bertzi şi Victor Socaciu. Sub denumirea „Folk de colecţie”, spectacolul se vrea a fi unul de mare succes pentru publicul amator al folkului.
Spectacolul va dura aproximativ 3 ore, iar biletele au fost deja puse în vânzare, atât la casieria Cinematografului Sergiu Nicolaescu, cât şi online pe pagina www.entertix.ro.Preţul unui bilet este de 50 de lei pentru categoria II, respectiv de 70 de lei pentru categoria I, diferenţa constând în aşezarea locurilor în sală şi distanţa faţă de scenă.
<<Trei celebri cantautori, vor aduce în scenă o parte din abecedarul folk, clasic! Veți asculta pe lângă piese mai noi, cântece devenite în ani, foarte, foarte cunoscute: ,,La un ceai”, ,,Cântec pentru Charlie Chaplin”, ,,Tata și caii”, ,,Oameni de zăpadă”, ,,Ăia hoți, ăștia hoți”, ,,Când s-ompărțit norocul”, „Suflet fără chei”, ,,Omul pădurii”, ,,Floare de colț”, ,,M-am îndrăgostit numai de ea”, ,,La adio”, ,,Aruncarea în valuri”, ,,Din prea mult, sau prea puțin”, ,,Actorul”, ,,Antiprimăvara”! Vă așteptăm la concertul nostru intitulat sugestiv ,,Folk de colecţie”!>>, au transmis organizatorii evenimentului.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here