Trădare să fie ? – Pedeliştii nu renunţă la schimbarea majorităţii în Consiliul Judeţean

250

grupul pdlConsilierii judeţeni din grupul PD-L nu renunţă la intenţia de a schimba, în acest an, majoritatea în Consiliul Judeţean (CJ) Gorj.

Şi asta, chiar dacă vineri, proiectul lor de modificare a majorităţii a eşuat, după ce consilierii PRM şi vicele Radu Angheloiu, cum susţin pedeliştii, au trădat înţelegerile făcute anterior cu portocalii, oferind votul lor pentru actualul vice al CJ Gorj, Vasile Râbu.

Gheorghe Mitescu, consilierul judeţean al PD-L Gorj, a declarat vineri că ai săi colegi din Consiliul Judeţean nu vor renunţa la intenţia de a schimba majoritatea în acest for. Mitescu s-a arătat dezamăgit de felul în care planul pedeliştilor şi al liberalilor a eşuat, spre fericirea pesediştilor care şi-au impus omul în Consiliul Judeţean, adică pe noul vicepreşedinte Vasile Râbu. „Mă abţin să fac public numele celor pe care îi bănuiesc de trădare, cred doar că s-a ratat o oportunitate absolut valabilă pentru judeţul nostru. Cred că se impunea, după 20 de ani, ca la conducerea judeţului Gorj să fie o altă majoritate politică. Noi mai încercăm însă să schimbăm majoritatea, este un proiect politic la care nu renunţăm şi am spus acest lucru, deoarece, după 20 de ani de conducere PSD, rezultatele sunt cele care sunt dar, acum, în aceste condiţii, lucrurile nu pot să se schimbe”, a declarat pedelistul Mitescu.
Mitescu: „Trădătorii sunt în această sală”
În ce priveşte numele celor care au trădat planurile pedeliştilor, Mitescu susţinea vineri doar că: ,,trădătorii sunt în această sală”.
„Sunt foarte dezamăgit pentru că s-a ratat o oportunitate politică, un proiect politic care, cred, că era valabil pentru judeţul Gorj. Este exclus însă să fie trădători de la PD-L. Este exclus ca vreun consilier PD-L să fi trădat. Noi ne cunoaştem foarte bine, ştim ce am discutat înainte, este exclus o astfel de variantă”, a declarat Gheorghe Mitescu care îşi apără colegii din Grupul PD-L, vâzând trădătorii la alte partide.
Anamaria Stoica

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here