Tomograf nou livrat spitalului din Dobrița

616

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” este cea de-a doua unitate sanitară aflată în coordonarea Consiliului Județean Gorj, după Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu, care primește în dotare un computer tomograf.
„Acest demers se constituie ca parte a obiectivului pe care l-am avut la Consiliul Județean, în ultimii ani, de atragere a unor sume importante din fonduri europene nerambursabile, în vederea asigurării de echipamente medicale, echipamente de protecție, dispozitive și materiale sanitare pentru o mai bună gestionare a crizei sanitare cauzată de COVID-19”, a anunțat Cosmin Popescu, președintele Consiliului Județean Gorj.
Consiliul Județean Gorj a recepționat, joi, computerul tomograf, achiziționat în cadrul proiectului „Consolidarea capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 la nivelul Spitalului de Pneumoftiziologie «Tudor Vladimirescu», Județul Gorj”, finanțat pe fonduri europene.
În cadrul proiectului, pentru spitalul de la Dobrița vor mai fi achiziționate echipamente medicale, echipamente de protecție, dispozitive și materiale sanitare pentru gestionarea crizei sanitare cauzată de COVID 19.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here