Toate radarele Poliției Gorj, scoase pe străzi. REZULTATUL!

1331

Poliţiştii din toată Uniunea Europeană au fost mobilizaţi, ieri, pentru oprirea şoferilor care circulă cu viteză prea mare. Nouă autospeciale cu aparate radar au fost scoase pe străzile din Gorj. În urma acțiunii, nouă conducători auto au devenit pietoni, iar 62 au primit amenzi. Agenții Serviciului Rutier Gorj au folosit și cinemometrul laser, un aparat radar tip pistol, pentru detectarea vitezei de deplasare a autovehiculelor, pe care l-au primit anul trecut. Acesta poate stoca înregistrări video cu toate detaliile autovehiculului aflat în mișcare, dar şi trăsăturile faciale ale conducătorului auto, acţionând pe o rază de aproximativ 1.200 de metri. Nouă dintre abaterile la regimul vitezei au fost constatate cu cinemometrul laser. Cea mai mare viteză, 115 km/h, a fost înregistrată pe DN 6B, Stoina-Crușeț.

”În cadrul acțiunii Speed Marathon, polițiștii rutieri au controlat 125 de autovehicule, fiind aplicate 62 de sancțiuni. Au fost reținute nouă permise pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, a declarat Miruna Prejbeanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj.

Acțiunea Speed Marathon s-a desfășurat pe 3 aprilie, între orele 00.00 – 24.00, pentru reducerea numărului de accidente rutiere produse pe fondul nerespectării vitezei. Activitatea a avut loc în cadrul săptămânii T.I.S.P.O.L. Speed, 1 – 7 aprilie 2019.

Detalii în ediția de mâine!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here