Test negativ! Primarul Romanescu, în izolare doar 5 zile

1783

Edilul municipiului Târgu Jiu și-a făcut un test COVID care îi permite să revină la primărie după 5 zile, nu după 14 cum a decis DSP Gorj, organism care a stabilit că primarul a întrat în contact la o ședință operativă cu un șef de la Aparegio ce a fost depistat cu coronavirus.

De altfel, Marcel Romanescu a împărtășit vestea rezultatului său la test cu cei care îl urmăresc pe rețelele de socializare.

DSP Gorj nu i-a testat pe niciunul dintre cei 48 de șefi și salariați din Primăria Târgu Jiu și Aparegio, care au făcut obiectul unei recente anchete epidemiologice dar, i-a trimis în izolare, pe toți, 14 zile la domiciliu. Cei care se testează singuri își pot reduce însă perioada de stat obligatoriu acasă, la 5 zile, a lăsat să se înțeleagă edilul municipiului, acesta declarând anterior că abia pe 29 se termină izolarea sa și a colegilor din primărie.

DSP Gorj anunță însă că testele făcute de izolați nu sunt însă concludente. Perioada de izolare pentru salariații de la primărie s-a redus deoarece operativa în cauză a avut loc pe 11 iunie. Acest lucru a fost susținul de unul dintre pozitivi de la Aparegio, sub semnătură. Practic, pe 26 iunie toți cei care au participat la ședința operativă în cauză pot reveni la muncă, trecând astfel cele 14 zile de la contactul cu salariatul Aparegio. Și asta fără niciun test! 

1 COMENTARIU

  1. Omu’ a ieșit la fraierit lumea??? Testul ĂLA din mâna lui e varianta RAPIDĂ și arată DACĂ A AVUT Covid-19, nu dacă ARE! Și nici măcar testele RT-PCR nu sunt 100% SIGURE, la același om pot să arate, la 5 măsurători, 2 rezultate pozitive și 3 negative! Deci, omu’ cred că a ieșit la fraierit lumea! Da’ și dacă se dovedește că ARE virusu’ și că l-a dat și altora, să vezi „bucurie” pe el, doar pentru că n-a fost în stare să stea liniștit în casă 2 săptămâni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here