Termen prelungit pentru contractele la energie

1136

Compania CEZ Vânzare a anunțat că prelungește termenul pentru noua sa ofertă de energie electrică. Prelungirea este valabilă până la data de 30 iunie 2021. CEZ Vânzare este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României.

„Pentru a veni în întâmpinarea clienţilor săi casnici în regim serviciu universal, CEZ Vânzare oferă posibilitatea alegerii unui tarif corespunzător pe piaţa concurenţială până la data de 30 iunie 2021. Beneficiul facturării de tip discount pentru perioada în care se va aplica preţul nou de serviciu universal rămâne valabil”, precizează compania. În acest timp, CEZ Vânzare va continua informarea clienţilor săi, atât pe canalele online, cât şi prin corespondenţa scrisă. „Le recomandăm clienţilor care doresc încheierea contractelor în centrele de relaţii cu clienţii CEZ Vânzare să-şi programeze vizita, accesând https://www.cezinfo.ro/rezervare-online/, pentru a evita timpul de aşteptare. În plus, le recomandăm printarea, completarea şi prezentarea ofertei specialistului CEZ Vânzare, pentru ca procesul de înregistrare să se facă simplu şi rapid”, mai menţionează CEZ.
Portofoliul de produse de energie electrică al companiei include produse cu sau fără abonament lunar, cu servicii de asistenţă de urgenţă pentru casă sau cu termostat inteligent inclus, cu ajutorul căruia consumatorii pot controla de oriunde temperatura casei, dar şi costurile cu energia electrică. CEZ Vânzare face parte din Grupul CEZ și este principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul României, dar şi furnizor de gaze naturale.
Grupul CEZ este prezent pe piaţa românească încă din anul 2005, odată cu preluarea companiei de distribuţie a energiei electrice Electrica Oltenia SA.
După procesul de separare a activităţilor încheiat cu succes în anul 2007, Distribuţie Energie Oltenia (fostă CEZ Distribuţie) asigură alimentarea cu energie electrică a şapte judeţe: Argeş, Dolj, Gorj, Mehedinţi, Olt, Teleorman şi Vâlcea.
I.I.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here