Teren afectat de drumul de rocadă

136

În şedinţa de Consiliu Municipal care a avut loc vineri s-a stabilit achiziţionarea unui teren de la un cetăţean, teren care a fost afectat de drumul de rocadă, pe o lungime de aproximativ 120 de metri pătraţi.

Proprietarul terenului, Dumitru Greabăn, a solicitat acordarea unei despăgubiri pentru terenurile afectate de lucrările la drumul de rocadă, lucru aprobat de consilieri. „Se aprobă evaluarea terenului în suprafaţă de 761 metri pătraţi, compus din 2 loturi de 580 mp respectiv 181 mp, situat în Târgu-Jiu, localitate componentă a Comunei Romaneşti (drum rocadă), conform planului de situaţie, în vederea achiziţionării prin negociere directă, terenul urmând a fi introdus în inventarul bunurilor ce aparţin domeniului public al Municipiului Târgu Jiu, cu destinaţie de drum public”, se arată în proiectul de hotărâre prezentat în CL Târgu-Jiu.
De altfel, în zonă s-a executat covorul asfaltic, urmând ca pe viitor să fie amplasaţi parapeţii de protecţie. Datorită configuraţiei terenului a fost necesară modificarea proiectului iniţial. Acest lucru a afectat terenurile cetăţeanului pe o lungime de aproximativ 117-120 metri pătraţi.
Andrada Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here