Teodorescu, la susţinerea tezei de doctorat a colegului Andrei Tinu

486

Claudiu Teodorescu, fost prefect de Gorj, în prezent secretar general adjunct la Ministerul Justiţiei(MJ), a participat ieri la susţinerea texei de doctorat a fostului coleg de partid, Andrei Tinu. Prezenţa gorjeanului Teodorescu aici demonstrează că acesta este prieten cu Tinu, pe cei doi legându-i nu numai relaţiile strânse de amiciţie ci şi faptul că ambii prestează la acelaşi minister.

3Fostul prefect de Gorj este astfel de trei luni coleg de minister cu fiul jurnalistului Dumitru Tinu, acesta fiind subsecretar adjunct la MJ, din luna februarie a acestui an. Andrei Tinu, vicepreşedinte al TSD, este şi vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie (ANC), el având rangul de subsecretar de stat. În această funcţie, Andrei Tinu este însă coleg de muncă cu liberalul Dumitru Lupulescu, fostul şef al mascaţilor de la Gorj deţinând acceaşi funcţie în acest for cu reprezentantul PSD.

4Interesant este că, prin minune, apropiatul lui Dian Popescu este pe acelaşi post în care a fost amplasat pe când USL-ul era în forţă şi acum după ce Uniunea Social Liberală s-a destrămat. Lupulescu a rămas subsecretar de stat deşi la nivel de Gorj şeful său politic, Dian Popescu, face tot posibilul să provoace valuri în Consiliul Judeţean, legat de o nouă majoritate pe care speră să o facă cu PDL-ul şi cu PPDD-ul.
A.Stoica

2

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here