TEKKEN DOJO, la prima aniversare! – Senpai Ovidiu Laurenţiu David: „Suntem un club în curs de dezvoltare cu aspirații și idealuri mărețe!”

231

Cel mai tânăr club de karate kyokushin din municipiul Târgu-Jiu a împlinit un an de activitate. Cu această ocazie, TEKKEN DOJO a organizat, în seara zilei de 4 octombrie, un antrenament „dulce”, cum l-a catalogat sempai Ovidiu Laurenţiu David. La antrenamentul aniversar au participat şi câţiva membri ai Clubului KARATE KYOKUSHINKAY Târgu-Jiu, coordonați de sensei Dorin Dumitru și senpai Mădălina Dumitru.

Asociația CLUB SPORTIV TEKKEN DOJO își desfășoară activitatea la sala de sport a Școlii Sfântul Nicolae din Târgu-Jiu, activitate începută în urmă cu 12 luni, mai exact de pe data de 02.10.2017. Antrenamentele sunt realizate de către Ovidiu Laurențiu David, deținător al gradului de shodan (centură neagră cu o tresa). El este instructor al stilului de arte marțiale – karate kyokushin cu o practică de 5 ani și proaspăt absolvent al cursului de instructor fitness în cadrul Fitness Scandinavia, cu o experiență de minimum 10 ani în domeniu.

TEKKEN DOJO, un an de activitate
Săptămâna trecută, mai exact joi seara, TEKKEN DOJO a sărbătorit un an de activitate. „În seara aceasta am desfășurat un antrenament “dulce”, întrucât pe data de 02.10.2018 am împlinit un an de când am început primul antrenament în cadrul As. C.S. TEKKEN DOJO! Am avut bucuria și onoarea de a avea alături de noi, o mică parte din membrii Clubului KARATE KYOKUSHINKAY Târgu-Jiu, coordonați de sensei Dorin și senpai Mădălina, cărora țin să le mulțumesc și pe această cale și, nu în ultimul rând, mulțumim părinților pentru încrederea și sprijinul acordat! Am început activitatea pe data de 02.10.2017, susținut îndeosebi de sensei Dorin Dumitru și senpai Mădălina Dumitru și cu ajutorul soției și băiețelului meu (centură galbenă, 6 kyu) în vârstă de 9 ani, ambii participând activ la antrenamente. Suntem un club în curs de dezvoltare cu aspirații și idealuri mărețe! Seriozitatea, perseverența și respectul ne caracterizează!”, a mărturisit senpai Ovidiu Laurenţiu David. În vârstă de doar 32 de ani, Ovidiu Laurențiu David deţine gradul de shodan (centură neagră cu o tresa), fiind instructor al stilului de arte marțiale – karate kyokushin cu o practică de 5 ani. El este un „produs” al Clubului KARATE KYOKUSHINKAY Târgu-Jiu, condus de sensei Dorin Dumitru, care este tare mândru de fostul său elev. „Ne mândrim cu Ovidiu Laurenţiu! El s-a pregătit în cadrul clubului nostru, a avut rezultate foarte bune, iar de un an are propriul club. La cât mai multe aniversări, Tekken Dojo Târgu-Jiu! Mult succes în continuare, Senpai Ovidiu-Laurenţiu (Sică)! Osu!”, transmite sensei Dorin Dumitru.
În cele 12 luni de activitate, sportivii C.S. TEKKEN DOJO au reușit să obțină 12 medalii la Campionatul European și Liga Kyokushin, care a avut loc la Sibiu, respectiv la Cupa 1 iunie, desfășurată la Buzău.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here