Taxă de intrare pentru autoturismele din curtea SJU

114

Pag 5 stanculeteConducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu a luat decizia de a percepe o taxă celor care doresc să intre în curtea unităţii cu autoturismele. Taxa este 10 lei de autoturism, indiferent de timpul cât acesta rămâne parcat.

Totodată, vor fi supuse taxării şi cadrele medicale, însă pentru acestea tariful va fi stabilit ulterior, existând posibilitatea de a-şi achiziţiona un abonament valabil un an. Managerul Vasile Stănculete speră că prin aplicarea acestei măsuri va dispărea aglomeraţia din curtea unităţii şi accesul ambulanţelor nu va mai fi îngreunat cum este acum.

Începând de săptămâna viitoare, gorjenii care merg la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu nu vor mai avea acces cu maşina în curtea unităţii decât contracost. Conducerea spitalului a stabilit o taxă pentru autoturismele care vor intra în curte. Nu sunt scutiţi de la plată nici angajaţii. „De luni se va plăti pentru accesul cu maşina în curtea spitalului. Taxa este de 10 lei, indiferent de timpul de staţionare. Şi medicii şi restul angajaţilor vor plăti dacă vor să intre cu maşinile în curte; pentru ei vom face abonamente, care vor costa aproximativ cât este taxa de parcare percepută de primărie pentru parcările rezidenţiale. Pe mine mă interesează să scăpăm de aglomeraţia din curte şi să nu mai fie îngreunat accesul ambulanţelor care aduc pacienţi”, a menţionat Vasile Stănculete, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu.

Taxă valabilă în toate locaţiile SJU

Taxa de parcare stabilită de conducerea Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu se aplică la toate cele trei locaţii din municipiul nostru. „Fie că este vorba despre Spitalul 700, cel de la Pasarelă sau cel de pe Tudor Vladimirescu, taxa se aplică unitar. Nimeni nu va fi scutit de plată, pentru că trebuie să rezolvam odată problema aglomeraţiei din curtea unităţii”, a declarat Vasile Stănculete, managerul SJU. Părerile salariaţilor spitalului vizavi de instituirea taxei de parcare sunt împărţite, fapt cunoscut şi de managerul Stănculete, care spune: „este normal să fie aşa. Unii mă înjură, alţii mă apreciază!”.

Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here