Tăriceanu, la întâlnire cu Asociația Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017!

1203

Oamenii de afaceri din județul Gorj au cerut sprijinul conducerii ALDE pentru o serie de modificări legislative.

Este vorba despre legislaţia muncii (turism, agricultură)- modificarea condiţiilor de angajare a zilierilor, despre eliminarea tratamentului discriminatoriu între investitorii străini şi cei români în ceea ce priveşte cuantumul impozitelor pe munca vie sau dobânzile la credite și despre crearea unui program naţional de creditare a IMM-urilor.
Preşedintele ALDE Gorj, Ion Iordache, a organizat această întâlnire la finalul săptămânii trecute, președintele partidului Călin Popescu Tăriceanu fiind prezent, vineri, în Gorj, alături de doi dintre candidații la europarlamentare, acesta cunoscând bine problemele cu care se confruntă investitorii autohtoni.
Tăriceanu, dar și Andrei Gerea, fostul ministru al Energiei, s-au arătat impresionați de investițiile de la Rovinari, delegația ALDE făcând o vizită în orașul condus de Robert Filip.
,,În perioada imediat următoare, reprezentanţi ai Asociaţiei Oamenilor de Afaceri Gorjeni 2017 vor avea întâlniri de lucru la mai multe ministere pentru a pune în aplicare soluţiile identificate în urma discuţiilor cu delegaţia ALDE din data de 29 martie. Călin Popescu Tăriceanu şi Ion Iordache sunt garanţii acestor întâlniri de lucru”, a anunțat, duminică, Departamentul de comunicare al ALDE Gorj.
A.STOICA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here