Ţărăniştii se tem că le va fi suflat sediul de partid

272

23 PNTCD[(001773)19-26-25] Sediul organizaţiei judeţene a Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat(PNŢCD) Gorj este râvnit de mai multe persoane influente din judeţul nostru. Cel puţin asta se plânge preşedintele filialei, Matei Catrinoiu, care susţine că s-au făcut presiuni pentru ca sediul să poată fi achiziţionat de persoane din afara organizaţiei. Şeful PNŢCD Gorj spune că partidul va fi însă cel care va cumpăra sediul în care acum este chiriaş.

PNŢCD Gorj a reînviat! Cel puţin asta au încercat să transmită ieri reprezentanţii acestei formaţiuni politice, după ce organizaţia nu a mai organizat o întâlnire cu mass-media sau vreo acţiune, de la jumătatea anului trecut. Reprezentanţii PNŢCD şi-au prezentat planurile de viitor dar şi problemele cu care se confruntă organizaţia, una dintre ele având legătură cu sediul filialei. “Sunt destule 23 PNTCD[(001450)19-26-12]persoane care vor sediul nostru de partid. Şi persoane politice dar şi de afaceri. Dar noi nu renunţăm la el, acum suntem chiriaşi dar îl cumpărăm”, a declarat Matei Catrinoiu, preşedintele PNŢCD Gorj.

“Bombă” imobiliară

Sediul PNŢCD Gorj este situat în buricul oraşului Târgu-Jiu şi are o suprafaţă destul de mare, pretabilă unei activităţi comerciale importante. Din acest motiv, spaţiul a făcut cu ochiul multor afacerişti gorjeni, dar şi unor politicieni. Spaţiul ar costa miliarde bune, dacă luăm în calcul preţul de achiziţie imobiliară a sediului, dar acesta poate fi dat pe bani puţini partidului care are acum statut de chiriaş ca urmare a legislaţiei care avantajează partidele politice.

În ultimii ani, în sediul PNŢCD s-au făcut mai multe chefuri şi chermeze, petrecere de Revelion, tinerii de la PDL şi PNŢCD bucurându-se din plin de spaţiul gratuit.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here