Tal Karpelesz continuă cu Energia

405

Extrema româno-israeliană Tal Karpelesz și-a dat acordul de a continua pentru încă un sezon în tricoul echipei gorjene, a anunțat președintele secției de baschet a clubului Energia, Radu Stroescu.
Tal Karpelesz este al doilea jucător care semnează un nou contract cu Energia Rovinari, primul care a făcut acest lucru fiind conducătorul de joc american Giordan Watson. În afara celor doi, Energia mai are sub contract și alți jucători români pe care se va baza în sezonul viitor, Vasile Ștefan, Cătălin Vlaicu, Daniel Tudosă și Barîș Aktaș fiind cei care au șanse de a continua la Târgu Jiu în condițiile în care și antrenorul Todorov va considera că pot ajuta echipa să atingă obiectivele impuse.
Radu Stroescu spune că înainte de a se discuta cu jucătorii străini pe care Energia îi va înregimenta pentru sezonul viitor, mai întâi se va concentra în completarea lotului cu jucători români de valoare: “Prioritari şi cei mai importanţi la ora actuală sunt jucătorii români. În funcţie de ce jucători români vom avea la dispoziţie vom face şi lotul. Cert este că există un număr limitat de jucători români de valoare pe piaţa de transferuri. Eu am discutat şi discut în fiecare zi cu noul antrenor principal despre toţi jucătorii care au fost la Energia”, a mai declarat președintele secției de baschet a clubului gorjean.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here