Sute de puieți de salcâm, plantați pe Valea Susenilor

388

În ciuda temperaturilor reci de sfârșit de noiembrie, Primăria Runcu, Obștea Valea Susenilor, TSD Runcu și TSD Gorj s-au mobilizat și au plantat 800 de puieți de salcâm, pe Valea Susenilor. Acțiunea a avut loc sâmbătă, fiind intitulată sugestiv “Fii om, plantează un pom”.

Acțiunea ,,Fii om, plantează un pom”, derulată weekendul trecut pe Valea Susenilor, a fost un real succes. Frigul și ceața nu i-a speriat pe participanți, aceștia reușind să planteze 800 de puieți de salcâm. „Mulțumesc pe această cale domnului primar Adi Cimpeanu pentru că mereu este prezent la toate evenimentele din comună și tuturor celor implicați” a declarat Andreea Albadi, consilier Comuna Runcu.

La acțiune au participat primarul comunei Runcu – Adi Cîmpeanu, viceprimarul comunei Runcu – Nicolae Tîrban,  primarul comunei Lelești – Laurențiu Turcilă, președintele TSD – Costi Dumitrașcu, consilierii locali ai comunei Runcu, membrii obștii Valea Susenilor, Ocolul Silvic Runcu și tinerii Partidului Social Democrat Gorj. Organizatorii speră să mai inițieze acțiuni de acest gen, evenimentul ,,Fii om, plantează un pom” fiind și un prilej de a comunica, de a cunoaște mai bine locurile comunei Runcu.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here