Sute de copaci, plantaţi la Rovinari! Amplă campanie, continuată de primarul Robert Filip

1282

Odată ce primele semne ale primăverii au apărut, la Rovinari lucrurile se mişcă! Conducerea Primăriei Rovinari a demarat continuarea campaniei începute anul trecut şi anume aceea a plantărilor de copaci.

Edilul Robert Filip îşi doreşte ca Rovinariul să devină primul oraş din ţară cu un copac sădit pentru fiecare locuitor. „Am promis, ne ținem de cuvânt! Așa cum spuneam cu câteva săptămâni în urmă, vrem ca Rovinariul să fie primul oraș din România cu câte un copac plantat pentru fiecare locuitor.
Ideea este una mai veche, iar acest demers a fost început încă de anul trecut, atunci când au fost plantați peste 600 de arbori și arbuști ornamentali. Acum, că vremea ne permite, angajații Societății Servicii Publice Locale Rovinari au ieșit pe teren și s-au apucat de treabă. Primii arbori și arbuști au fost deja plantați și dau semne că au prins rădăcini. În această etapă vor fi plantați aproximativ 400 de platani, 50 de magnolii și 200 de arbori ornamentali.
În acest fel încercăm să ajungem la targetul propus pentru acest an, respectiv 4.000 de puieți plantați. Treptat, vom acoperi toate zonele, dar atenția noastră va fi îndreptată și către zonele periferice, acolo unde au avut loc lucrări la infrastructura rutieră și nu se puteau face lucrări de amenajare peisagistică. Vreau să mulțumesc pe această cale, tuturor celor care pun umărul la acest proiect, consilieri locali sau angajați ai primăriei, dar și lucrătorilor Societății Servicii Publice Rovinari care dovedesc, zi de zi, că se pot adapta oricăror situații, de la igienizat subsoluri, reparații curente la infrastructură și chiar la înfrumusețarea orașului”, a declarat Robert Filip, primarul oraşului Rovinari.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here