Supermarket Profi, şi în comuna Ţânţăreni

859

Locuitorii comunei Ţânţăreni se pot bucura de cumpărarea de hrană şi alte provizii necesare casei din supermarketul Profi. Retailerul şi-a extins în ultimul an reţeaua de magazine şi în mediul rural, mai multe localităţi din Gorj având acum un magazin Profi în comună. Cel mai nou magazin şi-a deschis porţile de curând şi pentru cetăţenii din Ţânţăreni.
O autorizaţie de mediu în acest sens s-a solicitat şi Agenţiei pentru Protecţia Mediului Gorj. “Agenţia pentru Protecţia Mediului Gorj anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul Extindere C1, recompartimentare, amenajări interioare şi exterioare, pavaje exterioare, amplasare reclamă şi folii autocolante în vederea amenajării unui spaţiu comercial tip PROFI, propus a fi amplasat în comuna Ţânţăreni, sat Ţânţăreni, strada Tudor Vladimirescu, nr. 140, judeţul Gorj, titular SC MARINEL SRL Aninoasa”, se arată pe site-ul APM Gorj.
De anul trecut încoace, reţeaua şi-a extins magazinele de tip Profi Loco şi la nivelul localităţilor Bîlteni şi Mătăsari. De altfel, un magazin Profi a fost inaugurat şi în oraşul Novaci. Totodată, la nivelul judeţului Gorj, retailerul mai are magazine în oraşele Rovinari şi Turceni, municipiul Motru şi alte patru în municipiul Târgu-Jiu.
I.M.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here