Studenții au început semestrul II

247

După ce s-au bucurat de o săptămână relaxantă, studenții Universității “Constantin Brâncuși” din Târgu-Jiu s-au reîntors pe băncile facultăților.  Semestrul II a început pe 15 februarie și are 14 săptămâni de activităţi didactice. Vacanţa de Paşti, lipseşte şi în acest an universitar.

Conducerea Universităţii „Constantin Brâncuşi” (UCB) din Târgu-Jiu a aprobat, în toamnă, structura anului universitar 2015-2016. Studenţii au început cursurile la 1 octombrie. Vacanţa de iarnă s-a desfăşurat în perioada 24 decembrie – 3 ianuarie. Sesiunea de examene a fost în intervalul 18 ianuarie – 7 februarie, iar în intervalul 8-14 februarie, studenţii s-au bucurat de vacanţa inter-semestrială.
Semestrul II a început pe 15 februarie și are 14 săptămâni de activităţi didactice. Vacanţa de Paşti, lipseşte şi în acest an universitar.

Examene în mai și iunie
Sesiunea de vară se va desfăşura în perioada 23 mai – 12 iunie, iar în intervalul 13 iunie – 3 iulie se vor efectua stagiile de practică.
Examenele de finalizare a studiilor au fost programate astfel: 8-14 februarie – Sesiune de restanţe pentru examenele de finalizare a studiilor; 29 februarie – 6 martie – Examene de disertaţie pentru studii universitare de masterat organizate pe 3 semestre; 4-10 iulie – examene finale pentru studii universitare de licenţă şi studii de masterat organizate pe 4 semestre; 11-17 iulie – examen de disertaţie (restanţe) pentru studii universitare de masterat organizate pe 3 semestre. În perioada 18-29 aprilie 2016 este programată sesiunea de restanţă cu taxă, iar între 29 august şi 19 septembrie se desfăşoară sesiunile de restanţe. Sesiunea de restanţe pentru studenţii din anii terminali este programată în perioada 13-19 iunie.
Minodora Sucea

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here