Stoc de motorină şi medicamente la Spitalul Rovinari

199

Conducerea Spitalului Orăşenesc “Sfântul Ştefan” Rovinari a încercat să îşi ia din timp toate măsurile necesare pentru a face faţă provocărilor sezonului rece şi a asigura pacienţilor condiţii optime în privinţa serviciilor medicale acordate, dar şi în ceea ce priveşte confortul hotelier. În acest sens, s-au făcut stocuri de motorină, s-au pregătit alimente şi medicamente în cantităţi suficiente pentru întreaga iarnă.

La nivelul unităţilor spitaliceşti din judeţul nostru, pregătirile pentru sezonul rece sunt în linie dreaptă. Spitalul Orăşenesc „Sfântul Ştefan” Rovinari are tot ce îi trebuie pentru iarnă. “Avem alimente pentru hrana pacienţilor, stocuri de motorină pentru generator, dar şi medicamente şi materiale sanitare în cantităţi suficiente pentru a face faţă tuturor solicitărilor ce ar putea apărea pe timpul iernii. Practic, stocul de medicamente este alcătuit din tot ce au cerut medicii noştri”, a confirmat Robert Calotescu, managerul Spitalului “Sfântul Ştefan” Rovinari.
Direcţia de Sănătate Publică Gorj a cerut reprezentanţilor tuturor spitalelor din judeţul nostru să-şi ia măsurile necesare pentru aprovizionarea cu combustibil lichid pentru a asigura funcţionarea grupurilor electrogene 24 din 24 de ore; asigurarea termoficării; aprovizionarea materialelor sanitare şi medicamente. Unitatea spitalicească rovinăreană este pregătită pentru sezonul rece, fiind îndeplinite toate condiţiile, în acest sens.
M.S.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here