Start în lupta pentru aur

303

Tinerii baschetbaliști de la CSȘ Târgu Jiu, încep bătălia pentru recâștigarea medaliilor de aur. Târgu Jiul organizează în această perioadă Turneul Final al Campionatului Național de baschet rezervat juniorilor under 16, iar CSȘ Târgu Jiu vizează titlul de campioană.
„Avem obiectiv să câştigăm titlul, încercăm să recâştigăm titlul pierdut anul trecut la Bucureşti cu Mobitelco. Vrem să jucăm bine, să fie un pas important pentru cei trei sportivi care sunt la lotul naţional şi merg la Europene. Ei trebuie să arate că au valoare şi sunt de perspectivă pentru a fi în vederea celor de la Energia pentru mai târziu”, a declarat Gabriel Bekeş, antrenorul celor de la CSȘ Târgu-Jiu.
Meciurile Turneului Final se vor disputa în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, zilnic între orele 10:00 și 18:00, până vineri, și între 09:00 și 17:00 sâmbătă și duminică. CSȘ Târgu Jiu va juca astăzi primul ei meci, cu începere de la ora 16:00, în compania celor de la ACS Dan Dacian București. Joi, de la aceeași oră, se va disputa derby-ul dintre CSȘ Târgu Jiu și U Mobitelco Cluj, în vreme ce ultimul joc din grupă pentru elevii lui Bekeș și Berca se va disputa vineri, de la ora 16:00, în compania celor de la CSȘ Unirea Iași.
Cristi Constantinescu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here