Stâlpul rupt de la Călugăreni face Crăciunul în aceeași poziție!

142

Peste o zi se face săptămână de când stâlpul de curent rupt din satul Călugăreni, comuna Padeș, stă sprijinit în pari, localnicii temându-se că odată ajuns la pământ va rupe cablurile de alimentare cu energie electrică din tot satul. O echipă a CEZ a venit azi în pelerinaj la stâlpul respectiv, și după ce s-au închinat la el ca la moaște cei doi angajați au plecat la fel cum au venit. Unul dintre localnici i-a luat la întrebări, iar respectivii i-au spus doar că vor comunica la șefi că stâlpul trebuie înlocuit. Când? Nu a mai spus nimeni.

Omul a anunțat azi, panicat, problema la CEZ Distribuție Craiova dar a primit alte promisiuni, în timp ce stâlpul de curent din Călugăreni este ținut în loc, forțat, de localnici.

Problema nu a preocupat nici autoritățile locale depășite oricum de deszăpezirea defectuoasă a comunei, edilul de Padeș fiind prea puțin interesat de stâlp. Acesta era însă interesat să împartă ordine vârstnicilor din Călugăreni să pună mâna pe lopeți și să treacă rapid la deszăpezirea ulițelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here