Sportivi de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu, medaliați la Campionatul European de Radio Orientare

1010

Mai mulți sportivi de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu au reușit să obțină medalii de aur și argint la ediția 2020 a Campionatului European de Radio Orientare, ce s-a desfășurat în Bulgaria, în perioada 16-20 septembrie.

În prima zi de concurs, reprezentanții Palatului Copiilor Târgu-Jiu au reușit să obțină patru medalii, una de aur și trei de argint, la proba de FoxOring. Sportivii medaliați sunt Răzvan Voicu (aur), Theodor Răducan (argint), Maria Mija (argint) și Adrian Marcu (argint). O a doua medalie de aur, adjudecată de Tiberiu Mija, la proba de 3,5 MHz, a intrat în palmaresul Palatului Copiilor Târgu-Jiu în cea de-a doua zi de concurs, iar alte trei medalii de argint au fost câștigate în cea de-a treia zi de concurs, la proba de 144 MHz, de Denise Mija, Răzvan Voicu și Adrian Marcu. Cea de-a patra și ultima zi de concurs a îmbogățit palmaresul sportivilor de la Palatul Copiilor Târgu-Jiu cu alte patru medalii – una de aur și trei de argint.
Acestea au fost obținute de Theodor Răducan (aur) Tiberiu Mija, Eliana Mija și Adrian Marcu, în urma participării la proba de Sprint.
R.L.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here