Spitalul de Pneumoftiziologie, supraaglomerat

476

La Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu se tratează tuberculoza, dar și urgențele majore gen pleurezii, pneumonii, supurații, boli obstructive decompensate și altele. La ora actuală sunt internați în această unitate 177 de persoane, spitalul având doar 176 de paturi contractate cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Gorj.

Aflux de pacienţi peste aşteptări, la Spitalul de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu. “La data de 11 mai avem 177 de pacienți internați. De la începutul anului până în prezent, am avut 1102 internări, din care 437 cu patologie pulmonară acută și 665 cu patologie pulmonară cronică. Cât privește numărul paturilor, în contract cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate avem 176, din cele 226 de paturi pe care le avem prevăzute în structură. Dispunem de tot ce ne trebuie pentru pacienţi, inclusiv medicamente și materiale sanitare. Avem asigurate, de asemenea, şi condiţii hoteliere bune”, a precizat Ion Ciochină, managerul Spitalului de Pneumoftiziologie “Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu.
Chiar dacă numărul pacienţilor internaţi este foarte mare, conducerea Spitalului de Pneumoftiziologie spune că sunt asigurate condiţii optime de spitalizare, existând şi stocuri de medicamente şi materiale sanitare pentru administrarea tratamentelor.
Minodora Sucea

1 COMENTARIU

  1. Doresc să știu cum mă pot interna în acest spital ce cu onoare îl prezentati. Am o afecțiune gravă fiind în remise totala. Menționez că am fost tratată cu tarceva trei ani. Singurul lucru care mă deranjează este tusea uscata. Vă rog din suflet dați-mi informația necesara.,fiind convinsa că sunteți cei mai în masura. Vă mulțumesc anticipat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here