Spitalul de Pneumoftiziologie angajează asistent medical

195

Spitalul de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu a scos la concurs un post de asistent medical generalist în cadrul Compartimentului recuperare, medicină fizică şi balneologie. Concursul va avea loc pe data de 8 martie, iar înscrierile se desfăşoară până pe data de 7 februarie.

Compartimentul recuperare, medicină fizică şi balneologie din cadrul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu este recent înfiinţat, cuprinzând Sala de Kinetoterapie şi Salina Artificială de Suprafaţă. Pentru ca serviciile medicale acordate pacienţilor să fie corespunzătoare, se impune şi angajarea de personal. Astfel, a fost scos la concurs un post de asistent medical generalist. Concursul va avea loc pe data de 8 martie, la ora 10, înscrierile desfăşurându-se până pe 7 februarie.
Dosare de concurs se vor depune la secretariatul Spitalului de Pneumoftiziologie „Tudor Vladimirescu” din comuna Runcu şi vor cuprinde următoarele documente: cerere de înscriere, copia actului de identitate, copia legalizată a diplomei de studii, adeverinţă care să ateste gradul profesional sau alt document similar, cazier judiciar, adeverinţă medicală, copie legalizată a actelor din care reiese schimbarea numelui, curriculum vitae. De asemenea, pentru înscriere se percepe o taxă de 150 lei, aceasta fiind achitată la casieria unităţii.
M.S.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here