Spectacol umanitar organizat de artista Roberta Crintea

519

Un spectacol caritabil de muzică populară va avea loc în data de 26 noiembrie la Târgu-Jiu. Banii obţinuţi din vânzarea biletelor vor fi investiţi în tratamente şi investigaţii de specialitate pentru Andrei, un copil care a fost diagnosticat cu tumoare cerebrală.

Celebra interpretă de muzică populară, Roberta Crintea, membră a Ansamblului Artistic Folcloric Profesionist „Doina Gorjului” va organiza la finele lunii viitoare un spectacol caritabil în vederea strângerii de fonduri pentru ajutorarea unui copil grav bolnav. Evenimentul va avea loc în data de 26 noiembrie, de la orele 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Târgu-Jiu, printre organizatori fiind şi Asociaţia „Fiii şi Prietenii Gorjului”, Asociaţia de Oncologie „Sfânta Ana”. Printre invitaţii care vor urca pe scenă alături de Roberta Crintea se numără nume sonore din muzica populară precum Maria Loga, Niculina Stoican, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu, Cristian Pomohaci, Dumitru Teleagă, Nelu Biţână, Simona Dinescu, Victoriţa Lăcătuşu, Olguţa Berbec, Nicuşor Iordan, Ionela Bran.
„De dragul lui Andrei” este numele sub care se va organiza acţiunea caritabilă, un real sprijin în organizarea acestui eveniment venind şi din partea Primăriei municipiului Târgu-Jiu. Biletele de intrare la acest spectacol pot fi cumpărate de la casieria Casei de Cultură din Târgu-Jiu.
Cel pentru care se organizează întregul spectacol caritabil este Andrei, un băieţel al cărui diagnostic este de tumoare cerebrală fronto-parietală, astrocitom difuz infiltrativ gradul 3. „Intervenții chirurgicale, chimioterapie, radioterapie, nenumărate investigații medicale suferite de un copil căruia îi place să zâmbească, să se joace și să meargă la școală. Prin acestea este nevoit să treacă Andrei. Cu ajutorul iubitorilor de muzică populară şi al oamenilor care vor să sprijine evenimentul, vom putea obţine o sumă de bani ce va ajunge la Andrei, în vederea continuării tratamentelor şi investigaţiilor medicale necesare supravieţuirii. Asociația „Fiii și Prietenii Gorjului” are menirea de a promova valorile folclorului românesc și importanța păstrării nealterate a tradițiilor moștenite, dar și de a readuce în atenție poate cea mai importantă  valoare a umanității, aceea de a face bine aproapelui tău”, a declarat solista Roberta Crintea, principala organizatoare a spectacolului caritabil din data de 26 noiembrie.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here