Spectacol de teatru în scop caritabil, la Târgu-Jiu

342

Clubul Rotary din Târgu Jiu va organiza peste numai câteva săptămâni, mai precis pe 18 iunie, de la ora 19.30 un spectacol de teatru în scop caritabil.

Teatrul Arte dell’Anima va prezenta cea mai nouă producţie a sa şi anume „Totul despre femei”, de Miro Gavran, în regia lui Felix Crainicu. Evenimentul va avea loc pe scena Teatrului Dramatic „Elvira Godeanu” din Târgu-Jiu. Piesa este o comedie romantică extraordinară cu Corina Dănilă, Crina Linţă şi Adriana Titieni. Spectacolul a fost produs în urma celei de-a cincea ediţii a concursului „Anima pentru societate”, şi va avea premiera pe 10 iunie la Bucureşti

„Într-un melanj unic, „Totul despre femei” aduce o poveste de iubire, una de carieră şi una de prietenie, plus un conflict puternic stârnit de trei fetiţe la grădiniţă. Nu e suficient? Adăugăm o luptă plină de gelozie între respectabilele nanogenare îndrăgostite şi imaginea este completă. „Totul despre femei” este o comedie romantică care te va pune pe gânduri. Sumele atrase în urma acestui eveniment vor fi folosite pentru renovarea  /modernizarea unui salon de la Secţia de Neonatologie a Spitalului Judeţean Târgu Jiu. Invitaţii se pot obţine la numărul de telefon 0757.063.989 sau la e-mail ssghimisi@gmail.com”, au transmis organizatorii.

Din distribuţia piesei „Totul pentru femei” face parte şi gorjeanca Crina Linţă. În 2015, Crina Linţă a primit titlul de “ambasador al Gorjului” în cadrul manifestărilor din cadrul Programului “Acasă la Brâncuşi”. În 2018, actriţa absolventă a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică “Ion Luca Caragiale” Bucureşti, revine acasă, la Târgu-Jiu, de data aceasta, pe scena Teatrului Dramatic “Elvira Godeanu”. Crina Linţă este actriţă, producător şi manager. A debutat în teatrul profesionist în anul 2017 cu spectacolul „Lettice şi Leuşteanul”, regia Geanina Hergheligiu, în care joacă alături de Ioana Pavelescu şi Silviu Biriş. La sfârşitul anului trecut, apărea în cel de-al doilea spectacol de teatru profesionist, “Milk on fire”, scris şi regizat de Radu Pocovnicu. Este preşedintele Asociaţiei „Arte dell’Anima” din Bucureşti din anul 2015, respectiv al Teatrului “Arte dell’Anima”. În anul 2016 a fost manager de proiect în cadrul proiectului cultural “Handle with care. Itinerant social theatre”, finanţat de Institutul Cultural Român, şi în 2017 a fost manager de proiect în cadrul proiectului cultural “Educaţia începe în cartier”, finanţat de Primăria Municipiului Bucureşti prin ARCUB în cadrul programului „Bucureşti – Oraş Participativ”. Tot în anul 2017 îşi face debutul şi în teatrul radiofonic, cu spectacolul “Surpriza dragostei” de Marivaux, traducere şi adaptare radiofonică Puşa Roth, regia artistică Vasile Manta, în care are rolul principal: Contesa.
Izabella Molnar

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here