Şomerii ingineri chimişti, ofertaţi cu 9000 de euro pe lună în Norvegia

359

Oferta de locuri de muncă a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Gorj cuprinde 107 de posturi vacante, disponibile până la data aceasta. Şomerii gorjeni cu diverse calificări pot opta şi pentru job-uri în ţările Uniunii Europene, prin serviciul de ocupare Eures.

Se caută 30 de izolatori termici, 10 croitori, 10 frezori universali şi 10 ingineri constructori. De asemenea, o şansă la angajare o au şi şomerii gorjeni cu studii superioare, care pot participa pe 28 septembrie la Bursa Locurilor de Muncă, organizată de Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj.

92 de locuri vacante în străinătate
Şomerii de la nivelul judeţului Gorj pot opta pentru un loc de muncă prin serviciul Eures în ţările Uniunii Europene. Germania, Danemarca, Austria, Norvegia şi Cipru, acestea sunt ţările în care se caută muncitori gorjeni. O societate din Norvegiei caută 10 sudori şi 10 ingineri chimişti. Salariul este de 19 euro brut pe oră la sudori şi la inginerii chimişti între 6.400-9.000 euro pe lună. Principalele criterii pe care trebuie să le îndeplinească potenţialii doritori sunt acelea că trebuie să cunoască limba engleză la un nivel mediu, şi să aibă experienţă în domeniu de minim doi ani. O altă firmă din Germania caută 8 muncitori în domeniul construcţiilor, software, proiectant electronică, proiectant mecanică, asistent medical.
A.Bărăitaru

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here