SNLO a scăpat de Vlaicu, postul său a rămas vacant

379

Vlaicu snloDirectorul de Resurse Umane al Societăţii Naţionale a Lignitului Oltenia(SNLO), Constantin Lăzăroiu, a anunţat ieri desfacerea contractului de muncă a lui Marius Vlaicu, directorul Bazei de Aprovizionare Rovinari, prin acordul părţilor.

Lăzăroiu anunţă că deocamdată SNLO nu a stabilit cine îi va lua locul de director adjunct al lui Vlaicu, la BAVA Rovinari, dar menţionează că se va analiza dacă este necesar ca postul în cauză să fie ocupat sau nu. UNPR-ul i-a oferit o funcţie lui Marius Vlaicu, în opinia multor politicieni insignifiantă, care ar dovedi că partidul l-a trecut pe acesta în eşalonul doi, la fel cum a făcut PSD-ul când l-a făcut director la Parcul Industrial Sadu şi i-a închis gura.

Vlaicu este de astăzi director la Direcţia de Legătură cu Comunitatea din cadrul Complexului Energetic Rovinari. Funcţia nu îl onorează, cel puţin la prima vedere, fiind de mică importanţă în comparaţie cu cea de director adjunct al BAVA Rovinari. Cu toate acestea, încântat de noua titulatură, ieri, Vlaicu şi-a depus demisia de la SNLO, fapt confirmat şi de directorul de Resurse Umane al unităţii miniere, Constantin Lăzăroiu. “De astăzi (n.r. de luni) contractul de muncă al lui Marius Vlaicu a încetat conform lit. 55, al.b din Codul Muncii, adică prin acordul părţilor. Locul lui Vlaicu este astfel vacant şi se va analiza de către conducerea SNLO dacă există necesitatea ocupării acestui post cu altă persoană. Deocamdată nu există un înlocuitor pentru Vlaicu”, a declarat Lăzăroiu. Prin această funcţie, UNPR-ul s-a achitat de pretenţiile lui Vlaicu, care nu va mai avea acces la o altă funcţie, fiind trecut în eşalonul doi.

Anamaria Stoica

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here