SJU Târgu-Jiu a organizat o nouă licitaţie pentru aparatură medicală

318

Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Târgu-Jiu a organizat o nouă licitaţie pentru achiziţionarea de aparatură medicală. Valoarea produselor se ridică la aproape 600.000 lei. S-au depus mai multe oferte, astfel că echipa managerială a unităţii speră ca aparatura să ajungă la unitate cât mai curând.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor la licitaţia organizată de SJU Târgu-Jiu pentru aparatura medicală de care are nevoie a expirat luni, la ora 10. Potrivit managerului Tiberiu Tătaru, au fost depuse mai multe oferte, astfel că se speră ca achiziţia să se facă în cel mai scurt timp.
De această dată, Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu-Jiu va fi dotat cu: maşină automată developare, două aparate de ventilaţie, un cardiotocograf, două aparate electrochirugie, un sistem de chirurgie laparoscopică pentru Ginecologie, un aparat de anestezie, un electrocardiograf, o lampă chirurgicală, două aparate de încălzit sânge, plasmă şi soluţii perfuzabile, un electroencefalograf, două aspiratoare chirurgicale, un aspirator secreţii, un spirometru şi un aparat aerosoli. În total, preţul estimat al acestei aparaturi medicale se ridică la 590.700 lei.
Minodora SUCEA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here